Abonnement betingelser

Abonnementsbetingelser

Generelt

For at afgive en bestilling på abonnement på ABC hundeudstyr.dk , skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet.

Alle priserne på varerne er inklusiv moms og inklusiv levering. Vælger du GLS eller Postnord som fragtleverandør, vil der være et fragtgebyr lagt oveni din endelige pris. Priserne er dagspriser, og ABC hundeudstyr opdateres flere gange om ugen. Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, force majeure og trykfejl. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under "Din Konto" herefter "Mine Ordrer" og så klik så på "Mine Abonnementer". Alle aftaler indgås på dansk.

 

Med jævne mellemrum har vi udskiftninger i vores abonnement. Skulle en foder variant du abonnere på udgå af vores sortiment, vil du i stedet modtage en anden variant og blive kontaktet med henblik på at ændre eller opsige dit abonnement.

 

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille foder på abonnement. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os mht. om vi kan skaffe varen. Dit køb betales online på ABC hundeudstyr med betalingskort.

Leveringstiden er 1-6 hverdage - den konkrete leveringstid står oplyst ved hver enkelt varer. Levering sker via Danske Fragtmænd som standard, men PostNord kan vælges, dog imod en ekstra betaling.

 

Ordrebekræftigelse

Når du bestiller et foderabonnement vil du modtage en ordrebekræftelse via email. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte info@abchundeudstyr.dk

 

Kvitteringer

Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.

 

Fortrydelsesret ved abonnement

 

Ønsker du at fortryde et købt abonnement skal du gøre det inden første levering ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

 

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller flytte en levering skal det ske senest kl. 8.00 2 dage før leveringen. Ved at logge på din konto og springe en næste levering over.

 

Bindingsperiode og opsigelse

Der er ingen bindingsperiode på vores foderabonnement og du kan opsige det når du ønsker, ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

 

Du kan altid tilgå din abonnementer via siden ”min konto”. Her kan du opsige, udskyde levering, ændre interval, sætte I bero og opsige.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb af abonnement på ABC hundeudstyr skal du igennem 5 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og klik på ”Abonner”

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Godkend vores abonnementsbetingelser

4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

5. Gennemfør betalingen

 

Betaling

Når du bestiller foder via abonnement på ABC hundeudstyr, betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA/ Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, VISA electron og JBC. Kortholder vil blive trukket for den konkrete levering ved placering af ordren. Herefter er det ved hver levering efterfølgende.

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken ABC hundeudstyr eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end den gældende dagspris for dit abonnement. Dagspriserne finder du her.

 

Ændring af dine betalingsoplysninger

 

Du kan logge på Din Konto og opdatere dine kreditkort oplysninger.

 

 

 

Ændring af dit foderabonnement

 

Du kan altid gå ind via ABC hundeudstyrs hjemmeside, logge ind og under “Mine abonnementer”  (Find det under Mine Ordrer) hvor du kan finder dine oplysninger og kan ændre dine abonnementer, så som:

 

Se hvornår dit foder sendes (de næste 10 datoer)

Springe datoer over

Sætte dit foderabonnement i bero (max 8 gange)

Stoppe dit foderabonnement

Opdatere dit kreditkort

 

Ændringer af betingelserne for vores foderabonnementet?

 

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af ABC hundeudstyr foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

 

 

Dine personlige oplysninger

 

For at det er muligt at få et abonnement, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

 

navn

adresse

telefonnummer

e-mailadresse

betalingskort

 

 

 

ABC hundeudstyr benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

 

navn

adresse

telefonnummer

e-mailadresse

betalingskort (gemmes kun i [ePay/Onpay] som er vores betalings gateway)

 

Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

 

Oplysninger der er afgivet til ABC hundeudstyr hverken videregives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

 

Leveringspriser

Priserne på varerne er inklusiv moms. Pris for levering er inkluderet hvis der leveres med Danskefragtmænd. Vælger men PostNord vil der være et gebyr for fragt lagt oveni den endelige pris.

 

 

 

Levering

 

Alle Abonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra vores lager. Bemærk, at den dato der står er den dato vi forventer sende dit foder. Så der kan gå 1-3 hverdage før du har foderet. Hvis datoen falder henover en weekend, eller helligdage, vil vi først sende den første hverdag hvor vi er tilbage på lageret.  Vi sender standard med Danske Fragmænd (PostNord kan også vælges, men her vil der være et ekstra gebyr for levering) og i en størrelse der betyder, at hvis man ikke er hjemme, vil forsendelsen blive stillet ved din hoveddør.

 

Vi leverer til Danmark, ikke Grønland og Færøerne.

 

foderabonnement som gave

 

Det kan du sagtens, du skal blot sikre dig at leveringsadressen er korrekt hvis det er en anden en din egen. BEMÆRK også at den første ordre afsendes umiddelbart efter bestilling (hvis bestilt henover weekend, så mandage). Derefter kan du selve bestemme leveringsdatoerne. Så det er vigtigt at du skriver til os på info@abchundeudstyr.dk hvis vi skal holde den først forsendelse til en specifik dato. Du skal også selv stoppe abonnement via vores selvbetjening når du ønsker, dette kan ikke sættes op i systemet desværre.

Misvedligehold

 

Misvedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er ABC hundeudstyr berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel